BMM 2014/15 5.Runde

Durch einen 5-3 Sieg gegen den SK Anderten hat unsere 1.Mannschaft den Sprung auf Rang 2 und damit auf einen Aufstiegsplatz der Bezirksklasse geschafft !!!

Alle Einzelergebnisse und die Tabelle finden sich hier !

Unsere 2.Mannschaft kam beim 1-7 gegen den SV Berenbostel 3 gehörig unter die Räder, nur Niklas Farah konnte seine Partie gewinnen !

Die Ergebnisse und die Tabelle der Kreisliga West finden sich hier !

Eine Reaktion auf “BMM 2014/15 5.Runde”

1. Schmuck schrieb am :

I together with my pals were actually following the great secrets on the website and so all of a sudden developed an awful suspicion I had not thanked the web blog owner for them. Most of the women came totally stimulated to see them and have in effect actually been tapping into them. Thanks for being so accommodating as well as for opting for this sort of magnificent issues millions of individuals are really desirous to be aware of. Our sincere apologies for not expressing appreciation to sooner.